Marja-pähkinäsuklaa

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5(1 arviota)

Biokia marja-pähkinäsuklaa

Suussa sulavassa suklaassa on täydellinen yhdistelmä pehmeitä marjoja, tummaa suklaata ja rouskuvaa pähkinää. Kokeile myös maitosuklaan kera! Loistava pikkuherkku vaikkapa lumikenkäretkelle mukaan otettavaksi.

Ohje: Sari Herttua

Ainekset

Marja-pähkinäsuklaa

  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 pss (50 g) Biokia kuivattua luomumarjamixiä
  • pari kourallista pähkinäsekoitusta

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

Marja-pähkinäsuklaa

  1. Sulata suklaa.
  2. Sekoita suklaan joukkoon luomumarjamix ja pähkinöitä niin paljon, kuin suklaa pystyy peittämään kauttaaltaan.
  3. Levitä seos leivinpaperin päälle matalareunaiseen vuokaan ja anna jähmettyä.
  4. Murra jähmettynyt levy paloiksi ja säilytä esim. lasipurkissa.
Arvostele resepti 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä Loading...